Îți protejăm și izolăm casa cu tâmplărie PVC premium

Tâmplărie de cea mai bună calitate germană care îți va proteja și înfrumuseța casa o viață întreagă.

16 ani experiență | până la 25 de ani garanție

16.000+ clienți fericiți

Primește o estimare gratuită în mai puțin de 48h

Livrare punctuală

Respectăm termenul de livrare și ne onorăm toate comenzile în cel mai scurt timp posibil.

Garanție până la 25 de ani

Tâmplăria noastră oferă un confort termic deosebit, păstrându-și aspectul în timp.

Ofertă fixă

Nu modificăm prețurile ulterior comunicării ofertei de preț și ne respectăm angajamentele.

Asistență

Răspundem cu promptitudine la solicitări de reparații oricând este nevoie.

Protejat de intemperii cu profile clasa A

Brandul TIM Group este un partener de încredere al sucevenilor încă din 2007 și este recunoscut pentru calitatea deosebită a produselor și serviciile profesionale oferite.

1200px-Logo-veka.svg_
Gealan_Logo_512x

Ne asigurăm că termenele de livrare sunt respectate

Știm cât de important este pentru tine să finalizezi etapele proiectului tău atunci când ți-ai propus și ne străduim să nu-ți încurcăm planurile amânând termenul de livrare al produselor. Ne respectăm întotdeauna cuvântul dat și instalăm tâmplăria la termenul de livrare comunicat inițial.

Montaj la standard de casă pasivă

Opțional, realizăm montaje conform standardelor europene NZEB (Nearly Zero Energy Buildings) pentru a completa cu tâmplărie de cea mai bună calitate casele pasive, cu scopul de a reduce consumul de energie pentru încălzirea sau răcirea locuinței.

Echipa noastră de montatori profesioniști este instruită pentru a respecta toate reglementările impuse pentru astfel de locuințe, iar produsele noastre sunt caracterizate de o izolație termică ridicată și o etanșeitate la aer excelentă.

Protecție UV antidecolorare

Profilele noastre PVC conțin aditivi UV adăugați în materialul PVC în timpul procesului de fabricație. Acești aditivi, cum ar fi absorbanții UV și stabilizatorii de lumină, ajută la protejarea PVC-ului împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor UV.

Primești exact ceea ce comanzi. Nu modificăm produsele comandate

Există situații în care un producător îți prezintă un anumit produs în momentul plasării comenzii, dar la montaj trimite o variantă mai ieftină. Ei bine, noi suntem absolut contrari unor astfel de practici și îți garantăm că vei primi exact ceea ce ai plătit.

Sticlă vidată, anti-condens

Tâmplăria are foarte multe roluri pentru o locuință, ea fiind liantul dintre mediul de afară și cel din interior. Produsele noastre sunt studiate și testate pentru a nu permite crearea condensului pe suprafața sticlei, pentru a garanta o eficiență maximă a acestora.

Ce ne face speciali?

ventilation (1)

Sistem microventilație

Tâmplăria are foarte multe roluri pentru o locuință, ea fiind liantul dintre mediul de afară și cel din interior. Produsele noastre sunt studiate și testate pentru a nu permite crearea condensului pe suprafața sticlei, pentru a garanta o eficiență maximă a acestora.

Mânere secustice

Concepute pentru a oferi un nivel suplimentar de securitate împotriva intrărilor forțate sau a accesului neautorizat, mânerele secustice au mecanisme de blocare încorporate și caracteristici speciale de securitate care le fac mai dificil de compromis în comparație cu mânerele obișnuite.

Armătură rectangulară

Acest tip de armătură oferă stabilitate și rezistență suplimentară tâmplăriei din PVC, îmbunătățind performanța și durabilitatea ferestrelor și ușilor.

Profile cu grosimea peretelui de minimum 3.5mm

Un profil cu perete mai gros de 3,5 mm garantează că ușile și tâmplăria au o rezistență și o durabilitate adecvate pentru a face față utilizării pe termen lung și a condițiilor exterioare. În plus, un profil mai gros contribuie la o mai bună izolare termică, ajutând la menținerea căldurii în interiorul clădirii și la reducerea pierderilor de căldură prin tâmplărie.

Sticlă SUN utilizată pentru tâmplăria standard

Sticla SUN este proiectată pentru a bloca razele ultraviolete (UV) și căldura solară, menținând în același timp o transmisie luminoasă ridicată. Această sticlă are un strat subțire, metalic și transparent, care reflectă căldura și razele UV, oferind protecție solară și reducând încălzirea interioară cauzată de lumina soarelui.

Ce spun clienții noștri?

S-a defectat ceva? Îți venim în ajutor rapid, oricând ai nevoie

Îți stăm la dispoziție pentru reparații oricând apare o problemă și mobilizăm o echipă de montatori în cel mai scurt timp posibil, chiar și după terminarea perioadei de garanție.

Ai nevoie de mai multe informații? Venim la tine pentru a povesti mai multe

Îți oferim consultanță de specialitate și estimări de costuri gratuite, la fața locului, pentru ca tu să iei cea mai bună decizie pentru tine și locuința ta, în mod informat.

Proiectele noastre

Punem suflet în fiecare proiect realizat, deoarece știm că munca noastră poate transforma o casă într-un cămin sigur, confortabil și primitor. Iată câteva dintre lucrările cu care ne mândrim:

Primește o estimare gratuită în mai puțin de 48h

Completează formuarul alăturat și noi te vom contacta pentru măsurători și estimări gratuite.

Întrebări frecvente

Tâmplăria noastră este realizată utilizând profile produse de brandurile de renume Veka și Gealan.

Profilele utilizate de noi au 7 și 6 camere.

Grosimea sticlei variaza în funcție de produsul ales, și poate fi de 24mm, 44 mm sau 52 mm.

Pnetru ferestrele Veka lucrăm cu feronerie Maco, iar pentru ferestrele Gealan cu feronerie Winkhaus.

Garanția oferită de noi este 5 ani pentru montaj, feronerie și sticlă și de 25 ani pentru profilele PVC.

Pentru ferestre clasice albe sau colorate termenul mediu de livrare este de 2-3 săptămâni. În funcție de configurație și complexitate
(culori, feronerie sau sticle speciale), termenul poate crește.

În general, lucrările se finalizează într-o singură zi.

Echipa noastră de montaj va ajunge în cel mai scurt timp posibil la tine, dar nu mai mult de 2 săptămâni.

<i class="icon-thumbs-up-line"></i> Facebook